Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Στην Τρίπολη το φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλέτας!


Στον πλέον κλασσικό και καλύτερο για τους θεατές χώρο αγώνων ταχύτητας, στο αεροδρόμιο της Τρίπολης θα πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλέτας. Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, οι κορυφαίοι αθλητές του χώρου θα δώσουν το παρών σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, με απρόβλεπτες αλλά και καθοριστικές εξελίξεις αφού τα 3 από τα 4 πρωταθλήματα είναι «ανοικτά» !

«Κομέντια» ή Η Πάλη Χωρικών και Βασιλιά στη Κεντρική σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου


Η Κεντρική σκηνή του θεάτρου Περιγιαλίου παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Γιώργου Σκούρτη «ΚΟΜMΕΝΤΙΑ»  ή Η Πάλη Χωρικών και Βασιλιά.

Παράσταση πλαισιωμένη από είκοσι ηθοποιούς που τραγουδάνε, χορεύουνε, παίζουν. Βασιλιάδες, αυλικοί, χορικοί...

«Νοέμβρης 1973 – Νοέμβρης 2013» Εκδήλωση Συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου


Σαράντα χρόνια μετά τον μεγαλειώδη ξεσηκωμό του Νοέμβρη, τα πολιτικά μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν στην επικαιρότητα. Ο κόσμος της εργασίας που δοκιμάζεται από την επίθεση του κεφαλαίου διεκδικεί: ψωμί – παιδεία - ελευθερία...

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

1ο Brevet Κορινθίας – Ετοιμαστείτε για πολλά ποδήλατα στους δρόμους!


Η μεγαλύτερη ποδηλατική μη ανταγωνιστική διοργάνωση που έγινε ποτέ στον νομό Κορινθίας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Μην απορήσετε αν το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου δείτε πολλά ποδήλατα στους δρόμους μας!

2ο Γυμνάσιο Κορίνθου: Όχι στην σαρδελοποίηση και την υποβάθμιση της παιδείας

Κι ενώ αυτές τις μέρες θα συμπληρωθεί το πρώτο τρίμηνο της εκπαιδευτικής περιόδου 2013-14 στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου αποφάσισαν να συμπτύξουν τα τμήματα ελλείψει διδακτικού προσωπικού!

Η δημοτική βιβλιοθήκη Κορίνθου… ανάμεσα σε 9 δημιουργικές βιβλιοθήκες

«Πριν από δύο χρόνια, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνέλαβε την ιδέα να συμβάλει στη δημιουργία ενός δικτύου δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών σε όλη τη χώρα, με σκοπό να ενισχύσει στη συνείδηση του κόσμου...

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή Μετοχικού Κεφαλαίου της Διώρυγας Κορίνθου στο Ελληνικό δημόσιο


Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 11/11/2013 η επιστροφή κεφαλαίου στο Ελληνικό Δημόσιο ποσού 201.000 ευρώ μέσω μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου της Α.Ε.ΔΙ.Κ.

Παρών στις εκλογές δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης

"Είμαστε εδώ, για να υπερασπιστούμε το νέο πρόσωπο της Πελοποννήσου, το οποίο δημιουργήσαμε στηριζόμενοι σε αξίες και αρχές, αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους πολίτες της.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Διήμερο εκδηλώσεων «Ρίζες Ελλήνων – Μακεδονία Ξακουστή» από τον πολιτιστικό σύλλογο «Τερψιχόρη»


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων "Τερψιχόρη", στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2013 στο δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, παρουσιάζει 2ήμερο αφιέρωμα με τίτλο, Ρίζες Ελλήνων – Μακεδονία Ξακουστή.

Ακόμα ένας πρόσφυγας πέθανε έγκλειστος, χωρίς πρόσβαση σε φαρμακευτική αγωγή

Σύμφωνα με την Αφγανική Κοινότητα, ο Αφγανός πρόσφυγας, Νεζάμ Χακιμί, που κρατούνταν επί 4 μήνες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου πέθανε...

Ανακοίνωση για την αποκατάσταση της ποσιμότητας του νερού στον Σχίνο

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λουτρακίου -  Αγίων Θεοδώρων αναφέρει: 
«Σας ενημερώνουμε ότι το παρεχόμενο νερό του υδροδικτύου στις οικίες και στα καταστήματα του οικισμού Σχίνου του Δήμου Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων...

Ανοιχτή εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση στο Ξυλόκαστρο


Ανοιχτή εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση στο Ξυλόκαστρο (ΚΑΡΠΑ), σε πολίτες όλων των ηλικιών, αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 από τις 10.00 π.μ. έως και 14.00 μ.μ. στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός.

Η απόφαση για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στη Κορινθία

Μετά από γόνιμο διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (εμπορικοί σύλλογοι, επαγγελματικοί φορείς, σύλλογοι εργαζομένων, Δήμαρχοι) και αφού συνεκτιμήθηκαν όλες οι σημαντικές παράμετροι που τέθηκαν...