Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εκκίνηση για τους αθλητές του «Σπάρταθλον 2013»

Ξεκίνησε ο διεθνής αγώνας δρόμου «Σπάρταθλον 2013», όπου κάθε χρόνο δεκάδες αθλητές ακολουθούν τα χνάρια του Φειδιππίδη στην ιστορική διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη, απόστασης 246 χιλιομέτρων. 

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Θέσεις Κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ στους Δήμους


Ο Δήμος Κορινθίων σας ενημερώνει ότι ο ΟΑΕΔ στα πλαίσια του Προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα», καλεί  τους εγγεγραμμένους ανέργους...

"Εσείς τι κάνετε για εμάς;" φώναξαν στον Μιχελάκη


Μέσα σε δύσκολους καιρούς για την χώρα, τον λαό και για τον επιχειρηματικό κόσμο, η Πανελλήνια Έκθεση "Κορινθία 2013" εξέπεμψε μηνύματα αισιοδοξίας. Παρά ταύτα η κρίση είναι εδώ και αναζητούνται λύσεις και διέξοδος.

"Kορινθία 2013" Όλοι πέρασαν από το περίπτερο του ΗΛΕΚΤΡΑ TV



Στην 5η Πανελλήνια Έκθεση "Κορινθία 2013" βρίσκεται και το περίπτερο του "ΗΛΕΚΤΡΑ TV και ΗΛΕΚΤΡΑ radio". Mέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται εκεί οι συνεργάτες του σταθμού μας...

Κόρινθος: Θερμή υποδοχή της Πανελλαδικής –Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης


Συγκινητική ήταν η άφιξη των Κύπριων ποδηλατών στην Κόρινθο, της Πανελλαδικής –Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης...

Άνοιξε τις πύλες της η 5η Πανελλήνια Έκθεση "Κορινθία 2013" (φωτογραφίες)


Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στην Κόρινθο τα εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 2013.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοικτή επιστολή του Στέφανου Μίλερ για το Μουσείο της Νεμέας


Για τον κίνδυνο να μείνει κλειστό για το κοινό το μουσείο της Νεμέας μιλά με ανοικτή επιστολή του ο καθηγητής που αφιέρωσε τη ζωή του και το έργο του στο να αναδείξει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Νεμέας, Στέφανος Μίλερ.         

Στο φως το αρχαίο θέατρο της Σικυώνας - Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση


Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό συμβούλιο η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σικυωνίων...

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Β. Γεώργαρης: Το σήριαλ των 52 Κυριακών πρέπει να λάβει οριστικά τέλος



Στην χτεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου στις 2:30μμ, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης ανέφερε σχετικά με το επίμαχο ζήτημα του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές...

ΕΑΣ Κιάτου κόντρα στην ΕΑΣ Νεμέας για την τιμή της Κορινθιακής σταφίδας



Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΣ Κιάτου, η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε Α.Ε., για την τιμή της Κορινθιακής σταφίδας και την προσέγγιση αυτού του θέματος  απο την ΕΑΣ Νεμέας. 

Ανοίγει τις πύλες της η 5η Πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2013


Έναρξη για την 5η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2013, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, η οποία ξεπέρασε την κρίση και αύξησε κατά 45 % τους εκθέτες της σε σχέση με πέρυσι.

Ευρωπαϊκές ημέρες πολιτιστικής κληρονομιάς σε Αρχαία Νεμέα και Αρχαία Κόρινθο


Με δύο εκδηλώσεις στο Μουσείο Αρχαίας Νεμέας και το Ασκληπιείο της Αρχαίας Κορίνθου συμμετέχει η ΛΖ’ ΕΠΚΑ Κορινθίας στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Kληρονομιάς.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την Κυριακή στο Λουτράκι


Ανοικτή πολιτική εκδήλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, με την παρουσία του βουλευτή Παναγιώτη Λαφαζάνη...

Νεμέα: Τέλος στην παράνομη αμμοληψία στον Ασωπό


Ύστερα από ενέργειες του πρώην δημάρχου Νεμέας και την παρέμβαση εισαγγελέα, σταμάτησε η παράνομη αμμοληψία στον Ασωπό ποταμό.

H Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στον Πολιτισμό.


Εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φέρει την προσωπική του σφραγίδα και το όραμά του για την Πελοπόννησο.