Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

O Xαράλαμπος Κασίμης μιλά για τις συνέπειες της λειτουργίας του Κέντρου Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών Κορίνθου


Ενα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών Κορίνθου.
Η λειτουργία του απαριθμεί επισήμως τουλάχιστον τρεις εξεγέρσεις κρατουμένων και δυο απόπειρες αυτοκτονίας.Καθημερινά είναι πολλά τα προβλήματα, αρκετές οι συμπλοκές μεταξύ των έγκλειστων μεταναστών, συγκέντρωση μεγάλης αστυνομικής δύναμης...

"Στο κόκκινο" οι σχέσεις Καζίνο - Δήμου


Στο "κόκκινο" εξακολουθούν βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στην διοίκηση...

Σκληρή απάντηση Τατούλη στις κατηγορίες για την διαχείριση των απορριμμάτων: “Πολιτικά συνεταιράκια ο Τσίπρας και ο Μιχαλολιάκος"



“Πολιτικά συνεταιράκια ο Τσίπρας και ο Μιχαλολιάκος” είναι ο τίτλος της απάντησης που έδωσε  μέσω του γραφείου τύπου του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην ανοιχτή επιστολή – αναφορά των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια κυρίων Πετράκου, Κοδέλα και Ζαχαριά για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων...

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΤΕΡΝΑ: Παραπληροφόρηση το δήθεν ενδιαφέρον μας για τα Δερβενάκια


Απάντησε  η ΤΕΡΝΑ ,ο προσωρινός ανάδοχος για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό, βασιζόμενα σε πληροφορίες που έφερναν την εταιρία να ενδιαφέρεται να αγοράσει εκτάσεις στην περιοχή των Δερβενακίων προκειμένου να κατασκευάσει μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων.

Με προσωπικό ασφαλείας αύριο η λειτουργία του Νοσοκομείου Κορίνθου


Με κοινή ανακοίνωση των σωματείων υγειονομικών, την οποία υπογράφει και το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ανακοινώνεται 24ωρη απεργία την Παρασκευή 23 Αυγούστου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μαζί με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Υπέκυψε ο 78χρονος που τον έκαψαν ζωντανό στο αναπηρικό καροτσάκι



Ο ηλικιωμένος είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα - Τέσσερις ληστές του απέσπασαν 4.000 ευρώ αλλά τον βασάνιζαν περιλούζωντάς τον με βενζίνη και τον έκαιγαν για να τους αποκαλύψει που είχε κι άλλα χρήματα
Υπέκυψε, τελικά, στα τραύματά του...

Πέθανε ο πατέρας που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Αργος για να εκδικηθεί τη μητέρα της


Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης ο πατέρας που στις 12 Αυγούστου πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του στο Αργος στέλνοντάς την στην εντατική και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Πέθανε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά,....

ΚΕΔΕ: Με εθελοντική ενδο-δημοτική κινητικότητα αποφεύγονται οι απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων

 

Συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαδημοτική κινητικότητα παρουσίασε η ΚΕΔΕ σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ενωσης και τον πρόεδρό της  Κώστα Ασκούνη.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τον Σεπτέμβρη τα χρονοδιαγράμματα για τους αυτοκινητοδρόμους


Tον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν τα ακριβή χρονοδιαγράμματα για τα έργα στους αυτοκινητοδρόμους, όπως προκύπτει - σύμφωνα με πληροφορίες - από τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο

 

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 4.00μμ

στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης εκτός των άλλων :Την  Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Απολύσεις στο Δημόσιο – ΟΤΑ. (εξ αναβολής) ....

Συνέντευξη Μπούκλη για την ανάγνωρισης της Κορινθιακής σταφίδας ως προιόν Π.Ο.Π.


Συνέντευξη τύπου για το θέμα της αναγνώρισης της Κορινθιακής σταφίδας...

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Εκθεση καταπέλτης του Συνηγόρου του Πολίτη: Ιδιότυπες φυλακές τα κέντρα κράτησης μεταναστών. ΕΔΕ για τον θάνατο κρατουμένου στην Κόρινθο


Καταπέλτης για τις συνθήκες κράτησης σε Αμυγδαλέζα, Κόρινθο και στα κρατητήρια της διεύθυνσης Αλλοδαπών είναι η έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη στην οποία επισημαίνεται ότι η αστυνομία αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες που να διασφαλίζουν τα θεµελιώδη δικαιώµατα..

Υλοποιείται το έργο της συνολικής ανάδειξης της Αρχαίας Σικυώνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Α. Παπαγγελόπουλο, επισκέφτηκε το χώρο όπου εκτελούνται οι ανασκαφές της αρχαίας πόλης της Σικυώνας από την ομάδα και υπό την εποπτεία του υπεύθυνου των ανασκαφών, επίκουρου καθηγητή αρχαιολογίας, κ. Γ. Λώλου.

Motor Oil:Κέρδη 114 εκατ. ευρώ.Στηρίζει την εθνική οικονομία με επενδύσεις 1 δις ευρώ!


Στην δεύτερη θέση της λίστας των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων της χώρας  βρέθηκε η διϋλιστική επιχείρηση  Μότορ Όϊλ, που ελέγχεται από τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Συγκεκριμένα, παρά την σημαντική πτώση  (35,6%) στην κερδοφορία της,  η επιχείρηση...