Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα forum εργασίας

 

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκαν τα Forum εργασίας στο πλαίσιο της Δράσης 11 «Δικτύωση ωφελουμένων με επιχειρήσεις – Forum εργασίας» του  προγράμματος  «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας» που υλοποίησε  η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το επιμελητήριο Κορινθίας..
Τα Forum πραγματοποιήθηκαν στην πόλη... 

 του Ξυλοκάστρου στις 22 Ιουλίου και στην Νεμέα στις 24 Ιουλίου.


Τα Forum που διοργανώθηκαν από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Περίανδρος» απευθύνονται σε ωφελούμενους και σε  επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημόσιους  και ιδιωτικούς φορείς απασχόλησης, δομές συμβουλευτικής και προσανατολισμού, κλαδικά συλλογικά όργανα, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικούς  φορείς, οργανισμούς  κατάρτισης και εκπαίδευσης.



Την εκδήλωση παρακολούθησαν  ωφελούμενοι – άνεργοι του προγράμματος καθώς και επιχειρηματίες. Εξειδικευμένοι ομιλητές σε θέματα αγοράς εργασίας και επιχειρηματικότητας ανέπτυξαν πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία που αποσκοπούσε στη δικτύωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και των επιχειρήσεων της Κορινθίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η προώθηση στην απασχόληση/ αυαταπασχόληση  των ανέργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος τόνισε την σημασία τέτοιων διοργανώσεων στην προσπάθεια πολλών νέων για εξεύρεση εργασίας και αναφέρθηκε στην συμβολή του Επιμελητηρίου μέσω της πραγματοποίησης σεμιναρίων για άνεργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου